avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Imposibilitatea folosirii serviciilor de transport ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Imposibilitatea folosirii serviciilor de transport platite in avans cu abonament

Am platit abonament pentru o cursa "preoraseneasca", intre Rasnov si Brasov, cu care sa vin la serviciu si cu care sa ma si intorc, zilnic. Operatorul de transport, nu pune la dispozitie un numar suficient de mare de autobuze/auocare, cu un numar suficient de locuri pe scaune. Conform normelor de transport, nu e voie sa se stea in picioare, toti calatorii/pasagerii trebuie sa stea pe scaune. De ceva timp, datorita unor controale pe care le face ARR, soferii ne dau pur si simplu jos pe camp, cu 1-2 km inainte de filtrele ARR sau nu ne mai iau din statie! Asta se intampla de 2-3 ori pe saptmana!! In conditiile in care am platit abonament. Am facut reclamatie cerand c/v abonamentului inapoi si mi-au dat un raspuns in limbaj de lemn, ca ei isi fac treaba si ca nu-mi dau banii.
Ce am de facut?
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:01, 21 Octombrie 2016
ati avea succes cu o eventuala plangere la anpc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definire microbuz whitewolfcata whitewolfcata In legislatia romaneasca actuala, termenii de autobuz, respectiv microbuz, sunt definiti in mod imprecis. Desi legea cere expres folosirea AUTOBUZELOR pentru ... (vezi toată discuția)
Transport public de persoane robyr130 robyr130 Bună ! Sunt elev în clasa a XI-a . Fac naveta de la 21 de km. Sunt abonat la o firmă de transport public. De obicei părinții mei mă trimit să achit ... (vezi toată discuția)
Stb = societatea de transport ibucuresti in momentul achizitionarii ... intrebare18 intrebare18 STB = Societatea de Transport iBucuresti In momentul achizitionarii unui abonament sau a oricairui titlu de calatorie, intre calator si STB se ... (vezi toată discuția)