avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme banca

am o prietena divortata cu un copil care in 2005 a luat de la flanco produse in valoare de 250 ron acum a sunato de la o firma de recuperari sa plateasca suma de 200 ron aceasta a trimis la bucuresti dovada ca nu are servici si primeste pensie alimentara in valoare de 400 ron si alocatia copilui de 42ron problema este ca trebuia sa plateasca din luna martie dar nu a avut de unde sa faca rost de bani si in luna aprilie a avut copilul bolnav si a platit in luna mai 100ron problema este ca a primit acasa o intelegere de plata pe care trebuia sa o semneze sa o trimita inapoi dar acestia punandui o rata de 200ron nu a trimis nimic inapoi ce poate face in acest caz daca plateste mai putin decat spune acestia?
Cel mai recent răspuns: mihaela_aa , utilizator 18:27, 30 Mai 2010
cit de vechi sunt restantele? este posibil sa depaseasca 3 ani si atunci sunt prescrise. sa nu semneze nimic pina nu verifica implinirea sau nu a termenului de prescriptie.
poate la data la care a trimis suta de lei , ei deja au trimis somatia de 200.
sa ia legatura cu ei si sa vada ce s-a intamplat. sa nu semneze angajamente de plata pe care nu le poate respecta. sa dea cat are si cand.
plata de o suta de lei, a intrerupt termenul de prescriptie
Avand in vedere situatia mentionata se impune sa contacteze recuperatorul pentru a negocia reesalonarea restantelor
nu a semnat nimic dar a trimis la bucuresti actele doveditoare ca nu are serv si mandatul de pensie si alocatie al copilului si ce trebuie sa faca sa afle daca sa prescris cum spuneti dumneavoastra....bunurile pe care lea cumparat lea cumparat de la flanco in anul 2005 ce trebuie sa faca cei de la recuperari ia spus prima data sa plateasca suma de 400ron asta insemnand sa nu mai traiasca atat ea cat si copilul si in final au fost de acord sa plateasca 200ron trimitindui o intelegere de plata pe care nu a semnato si binenteles nu a mai trimiso inapoi
cum afla de precriptie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate banca augustin.bica augustin.bica Buna ziua Am facut acum 2 ani doua credite.Unul la Cec de 4000 ron iar altul am luat produse de la Flanco de 3200.In urma cu un an nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)
Restanta servicii telefonie mobila/somatie societate recuperari creante eneyonut eneyonut Buna dimineata, Am o mica problema cu o factura [ furnizor]In luna Martie 2011 mi sa terminat perioada contractuala cu [furnizorul]. Mi-am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara da_na da_na Sunt divortata din anul 2000 si din primele luni fostul sot nu a vrut sa plateasca pensia alimentara fiicei noastre de 4 ani, platind cu pauze. Cu greu a dat ... (vezi toată discuția)