avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rate banca
Discuție deschisă în Executare silită

rate banca

Buna ziua
Am facut acum 2 ani doua credite.Unul la Cec de 4000 ron iar altul am luat produse de la Flanco de 3200.In urma cu un an nu am mai putut plati ratele pentru ca am ramas fara servici.Cei de la Cec mi-au trimis dosarul la Omniasig la o firma de recuperare,m-au chemat si mi-au stabilit o rata de 400ron ,eu rata am avuto de 100ron.Le-am spus ca nu pot sa platesc si nu stiu ce sa mai intamplat ca pana in ziua de azi nu mi-au trimis nimic acasa.Cu cei de la flanco le-am platit ratele cu chiu cu vai pana acum 4 luni(100ron).mi-au trimis acasa ca daca in termen de 48 ore nu le platesc 600ron o sa imi trimita dosarul la un executor judecatoresc sa puna sechestru pe bunurile mobile si imobile.problema este ca nu am nimic pe numele meu si nici servici.In situatia de fata ce patesc?Eu in urma cu ceva timp i-am rgat sa le dau produsele inapoi dar nu au vrut.Am luat de la ei un cuptor electric,o plita si un monitor.Cuptorul s-a stricat si l-am aruncat(pt ca nu mai era in garantie si cost mult sa il repar),plita e noua in tipla iar monitorul functioneaza.E posibil sa-mi ceara produsele inapoi .Ce fac daca le cer .le dau?
Cel mai recent răspuns: allexandru77 , utilizator 11:28, 16 Septembrie 2010
Daca nu aveti altceva decat acele produse s-ar putea executorul sa se multumeasca cu ele...
Slabe sanse sa vi le ceara inapoi. Cum le mai valorifica? Va trebui sa achitati rata altfel se va ajunge la executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme banca mihaela_aa mihaela_aa am o prietena divortata cu un copil care in 2005 a luat de la flanco produse in valoare de 250 ron acum a sunato de la o firma de recuperari sa plateasca suma ... (vezi toată discuția)
Ajutor! autoturismul imi este retinut fara drept gixone gixone Am o polita CASCO AUTO la OMNIASIG Galati. Am deschis un dosar de daune la ei acu o luna, iar reparatia s-a efectuat la service-ul S.C. ENA GRUP S.A Gala si ... (vezi toată discuția)
se pune sechestru pe apartament in cazul unui credit care n-a fost girat cu casa/ Lorelei-Andrada Lorelei-Andrada in 2007 n-am avut de lucru si am facut o mare prostie- am facut 2 credite pentru o ruda. Aceasta a platit, cu chiu cu vai, cateva luni, apoi a renuntat. Cei ... (vezi toată discuția)