avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme mari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme mari

Buna ziua.In urma cu un an, am incheiat un contract de intretinere cu fiul meu.In urma unui proces civil care s-a incheiat acum,datorez unei persoane suma de 30000E.Nu am bunuri,se poate ''lega''de casa care face obiectul contractului cu fiul meu?adica ma poate ''executa'' silit? Ce m-i se poate intampla? Va multumesc.....
Cel mai recent răspuns: anton18 , utilizator 11:14, 29 Mai 2010
Va multumesc,mai am nelamuriri,va rog cu respect sa mea ajuta-ti; daca intocmesc un act de vanzare-cumparare cu alta persoana,poate fii atacat?actul cu fiul meu a fost intocmit dupa verdictul instantei de fond,adica intre perioada fond-apel facut de mine,pierdut ca nu am platit taxa timbru.Acum astept pronuntarea. Va multumesc.....
poate fi atacat, actele va costa mult, nu aveti garantia ca acea persoana o sa vi-l mai dea inapoi dvs sau mostenitorilor...mai bine faceti un imprumut si achitati datoria
Va multumesc pentru raspuns,singura cale e sa platesc,mai am o intrebare: cat timp dureaza, de cand primeste hotararea in scris?mai urmeaza un proces?......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de insolventa risc de a pierde apartamentul? galusca galusca Din anul 2006 detin o societate unde sunt administartor unic.Firma de anul trecut a acumulat datorii in valoare de 60000 ron,la bugetul de stat impozite si ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract vanzare-cumparare lory34 lory34 buna ziua,eu am cumparat de la parintii mei apartamentul prin act de vanzare-cumparare in anul 2009,tot in acest an dupa cumpararea apartamentului am auzit ca ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare cumparare incheiat intre parine si copil poate fi anulat de banca? Iuliappsc Iuliappsc Buna seara, am si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme, o sa incerc inainte de asta sa prezint putin situatia mea. Am un credit de nevoi personale ... (vezi toată discuția)