avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional

Va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare.Vreau sa fac un credit si mi-au cerut act aditional pentru schimbare de nume(sunt casatorita de curand dar in CIM sunt cu numele de fata,si nici carte de munca nu am inca).Eu nu am nici un act aditional facut pt asa ceva.Trebuia sa am?Si unde scrie
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2007
u_ella, utilizator
Cel mai recent răspuns: u_ella , utilizator 10:52, 25 Aprilie 2007
vreau sa va zic ca am fost acolo si m-am luat tare de ele tinand cont ca si eu am o diploma in resurse umane(desi nu prea o folosesc...si nu prea stie nimeni)cand au vazut tipele ca deja le vorbesc in termeni legali au inceput sa se intrebe una pe alta daca chiar trebuie act aditional...si pt ca nici una nu stia au dat un telefon la cineva mai superior si le-a confirmat ca nu trebuie....:(( dar tot nu mi-ai luat dosarul pt ca nu avea sotul act adtitional la contract pt trecerea din ROL in RON(desi le_am dus decizie semnata si stampilata de ITM cu toti angajatii)Ei vroiau neaparat act aditional.Alta aberatie.Asa ca m-am enervat si am luat dosarul de acolo si supriza...am incercat la o alta agentie(acceasi banca)...si uite ca a mers.Nu au zis nimik si au luat dosarul mai mult decat multumiti.Azi astept telefon de la ei.Aaa da,pt cine intrebase care e banca .....e vb de BCR.Si eu stiam ca nu se duce copie dupa CIM dar tinand cont ca nu am carte de munca.Si nici nu mai am de gand sa o fac ca mai e un an si ies si astea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare numeleui dupa casatorie in contractul de munca analici analici Buna seara Doresc sa stiu ce trebuie facut pentru schimbarea numelui in contractul de munca in momentul in care o angajata isi schimba numele dupa casatorie (vezi toată discuția)
Casatorie angajat Diana_B Diana_B Buna ziua, Ce trebuie facut pentru angajat care a adus un certificat de casatorie si o copie dupa buletinul cu noul nume? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Modificari cim pt salariat cu numele schimbat ca urmare a casatoriei annabela annabela Buna ziua. Inteleg ca ulterior casatoriei nu se incheie act aditional la CIM pt schimbarea numelui intrucat modificarea acestui element din CIM a intervenit in ... (vezi toată discuția)