avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CAUT AVOCAT BUN PE SUCCESIUNI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CAUT AVOCAT BUN PE SUCCESIUNI

sa fie din bucuresti sau din bacau

prefer sa fie specializat in succesiuni.

astept sugestiile voastre pe mesaj privat.

multumesc.

(va rog sa ma anuntati si aici cand mi-ati trimis mesaj privat, daca se poate) :)

Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2007
peter_pan, utilizator
Cred ca ar fi ajutat daca ai fi spus in mare speta. Asa ar fi putut, eventual, un avocat sa-ti spuna: da, am mai facut. Sau: e cam dificil! Etc.
Oricum, crezi ca oricine vrea un client nu te va contacta sa-ti spuna ce bun e el... E cam putin credibil insa pentru tine, nu?
Si spune pe unde sunt bunurile imobile ale mostenirii, ca va fi cam greu pentru un avocat sa faca toate demersurile intr-o alta localitate decat cea in care profeseaza, asadar Bacau sau Bucuresti???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat myr20ella myr20ella stie cineva cat ar putea fi onorariul unui avocat la un proces ptr dezbaterea mostenirii? e vb de o casa batraneasca la tara si ceva pamant. dar de av Finica ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca am fost (sau sunt) cercetat penal ? seb_apotolescu seb_apotolescu Buna seara, Sunt stabilit in strainatate din anul 2011 avand residenta permanenta aici. Am domiciliu declarat la fisc (pentru evitarea dublei impuneri) ... (vezi toată discuția)
Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu primăria ... Adrian Horatiu Adrian Horatiu Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu Primăria pt o mașină ridicata. Dacă ma poate ajuta cineva va rog mesaj privat și ii trimit actele ... (vezi toată discuția)