avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu de odihna

La concediu de risc maternal este adevarat ca se diminueaza numarul zilelor de concediu de odihna? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 13:48, 27 Mai 2010
Da, la orice tip de concediu medical: concediul de odihna se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic
Baza legala este: codul muncii art.140 (2) Durata efectivă a concediului de odihnă anual se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil, este prevăzută în contractul individual de muncă şi se acordă proporţional cu activitatea prestată într-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conced.medical influenteaza conced.de odihna ? dozo dozo Buna ziua , Am si eu o nelamurire: -am avut conced.med.(fragmentat)din sept.2008 si pana in aug.2009, in total 41 de zile calendaristice; -cand mi s-a ... (vezi toată discuția)
Diminuarea concediului de odihna getachifan getachifan Care din situatii diminueaza zilele de concediu de odihna(argumentati cu legislatia in vigoare) ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cristinasergiu cristinasergiu buna ziua,este adevarat ca in cazul in care ai avut concediu medical ti se diminueaza concediul de odihna? Concret daca ai avut 10 zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)