avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare cheltuieli de judecata pe cale separata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare cheltuieli de judecata pe cale separata

Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema legata de recuperare de cheltuieli de judecata. Am formulat actiune in anularea unei hotarari arbitrale, actiune ce a fost respinsa. Nu s-au solicitat cheltuieli de judecata. Acum, adversarii mei au formulat actiune separata prin care solicita achitarea unei sume uriase - 11.000 RON. In dovedire au depus o factura pe care este trecut onorariu avocat(fara nr. contractului de asistenta) si un OP in care este inscrisa o suma mai mare decat cea solicitata(De asemenea nu este mentionat numarul contractului de asistenta). Cum apreciati sansele mele in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 16:32, 27 Mai 2010
Trebuie sa mergeti cu actele la un avocat care dupa ce le vede va poate da un sfat pertinent.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta ulterioara catalin_avadanei catalin_avadanei Buna ziua! O societate X a intrat in insolventa de la inceputul anului 2016. Societatea Y s-a inscris la masa credala a societatii X, figurand in tabelul ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata ,pe cale separata ili1 ili1 Buna ziua, In anul 2013 am fost data in judecata ,m-i s-a cerut o suma de bani.O prietena m-i a recomandat un avocat ,din Cluj-Napoca .M-i s-a parut un om de ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez cheltuielile de judecata? Carmen.D Carmen.D O banca m-a dat in judecata pentru daune sub motiv de nerespectarea obligatiilor de garant. Am castigat procesul in faza de fond. Banca a declarat apel, dar ... (vezi toată discuția)