avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cai de atac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cai de atac

Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ?
S-a dat hotarare de catre tribunal,angajatorul a facut recurs,urmeaza revizuirea sau contestatia in anulare si apoi?
Ce fel de cale de atac as mai putea folosi?
Multumesc anticipat pt raspunsuri!
Multumesc foarte mult,mai explicit nu se putea,dar va mai rog sa-mi spuneti daca este necesar sa fie redactata plangerea in lb franceza,sau o pot scrie si in romaneste?
Cererea se poate scrie si in limba romana.
multumesc,am gasit pe net model de plangere si cred ca o sa fac acest demers daca pierd in recurs.
multumesc,fara informatiile date de voi nu as fi reusit!
o zi buna tuturor!
Va rog daca ati putea sa imi spuneti in cazul in care am pierdut apelul pentru o amenda contravenționala,pot sesiza CEDO în termen de 4 luni mai nou de la pronuntarea apelului solutia fiind definitiva?Daca da ,atunci paralel cu sesizarea Curții Europene as putea cere revizuirea hotaririi din apel pentru unul din motivele de revizuire(de ex descoperirea unui inscris)?Sau este ilegal ca odata ce am sesizat CEDO sa mai intreprind ceva referitor la sentinta definitiva?As putea obtine actul in contencios ,act care exista mai inainte de pronuntarea apelului si pentru a carui obtinere am facut diligentele necesare,inainte de pronuntare si apoi sa fac cererea de evizuire ,dar mi-e teama ca daca as face asta as depasi termenul de 4 luni de sesizare a Curtii...Multumesc anticipat!

MARTA SIMONA PETRE a scris:

Dupa recurs nu dupa revizuire, contactati avocat pentru redactarea formularelor catre CEDO care sunt complicate si necesita atasarea multor inscrisuri doveditoare.
Revizuirea si contestatia in anulare sunt cai extraodinare de atac si asa cum ati vazut mai sus, conditia adresarii catre CEDO este acel termen de 6 luni de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii.

Care sunt incălcările referitoare la drepturile fundamentale din procesul in cauza?

Alte discuții în legătură

Adresare catre cedo. Imparatul Imparatul Se face la CEDO dupa ce am epuizat in tara toate caile ordinare de ataca? Chiar daca se afla in revizuire, facuta oricum in afara termenului, dar care este ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)
Pot continua la cedo? rrobi rrobi Bună ziua ! Am intentat proces Primariei pentru dreptul de a face ; pentru a-mi împrejmui terenul proprietate personală și am ajuns până la Curtea de ... (vezi toată discuția)