avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prostituate agresive
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prostituate agresive

2 prostituate agresive care locuiesc in bloc cu mine m-au injurat in luna ianuarie 2010. Am facut o plingere penala impotriva lor si de atunci nimic nu s-a mai intamplat. La solicitarea mea a venit azi un ofiter de politie sa le interogheze pe baza plingerii mele. I-am spus ca as dori sa retrag plingerea in cazul in care inteleg sa nu mai repete. Am retras plingerea azi, ele au spus ofiterului ca nu vor mai repeta.
Ei bine, in aceasta seara una dintre ele m-a asteptat in holul blocului si m-a amenintat cu bataia, m-a injurat ca la usa cortului din nou suparata ca am facut acea plingere.
Ce credeti ca se poate face acum? Pot incerca sa discut maine dimineata cu politistul sa nu depuna retragerea plingerii mele si sa mai adaug o alta noua? Este incredibil ce se petrece. Fac prostitutie intr-un bloc de oameni seriosi si nu avem ce face impotriva lor. E si greu de dovedit ca se ocupa cu asta.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2010
Dana Marin, utilizator
Fapta s-a repetat.Formulati din nou plangere insa va trebui sa o dovediti cu 2 martori.
~ Conținut șters la cerere ~
Da, trebuie sa repetati demersurile.
Plangerea retrasa asa va ramane.Nu mai aveti ce face.
Fapta cu pricina e ff usor de dovedit..un simplu flagrant..un nene politist ar fi dispus sa faca ancheta in acest caz dar cine stie cum il va "solutiona"!
Credeti ca nu stie politia unde se practica prostitutia?
Stie toata lumea..si cel mai adesea in saloanele de masaj care functioneaza cum credeti?..LEGAL!

Eu am o vorba "cand vad un caine care latra mai bine il ocolesc" decat sa il pun la punct!

Succes!
Da, toata lumea spune la fel, ca e bine sa stau deoparte. Singura si marea problema in Romania este ca legile nu sunt respectate de chiar cei care ar trebui sa vegheze la asta. Nu esti in siguranta ca cetatean si am ajuns bataia de joc a curvelor, iata cazul meu.
Ce interes are politia sa nu faca la timp ceea ce ar trebui sa faca? Dosarul meu cu plingerea si acum mai statea in asteptare daca nu faceam eu demersuri, au trecut 6 luni.
Alte institutii decit sectia de politie care sa sara in aparare mai exista oare?
Si daca fac alta plingere, tot acolo - aici ajung. Luni de asteptare si infractorul nu pateste nimic, nici macar o amenda. Mai si pierd timp si bani mergind la politie la declaratii.
Deci, alta solutie decit celebra politie romana, garantul dreptatii in Romania, mai exista?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Politia apara infractorii Costica33 Costica33 Am cumparat un apartament intr-un complex de blocuri noi. Aici locuiesc multi oameni seriosi, corporatisti si locuiesc si interlopi: prostituate, recuperatori, ... (vezi toată discuția)
Prostituate Dana Marin Dana Marin Avem in bloc o chiriasa care practica prostitutia si e foarte obraznica. Aveti idee cum putem scapa de ea din bloc? (vezi toată discuția)
Prostituate in bloc angelik_tasia angelik_tasia In blocul nostru, undeva in zona Matei Basarab s-au aciuat 3 prostituate, si un barbat ( de etnie roma), locuiesc in apartamentul de deasupra mea, care este ... (vezi toată discuția)