2 prostituate agresive care locuiesc in bloc cu mine m-au injurat in luna ianuarie 2010. Am facut o plingere penala impotriva lor si de atunci nimic nu s-a mai intamplat. La solicitarea mea a venit azi un ofiter de politie sa le interogheze pe baza plingerii mele. I-am spus ca as dori sa retrag plingerea in cazul in care inteleg sa nu mai repete. Am retras plingerea azi, ele au spus ofiterului ca nu vor mai repeta.
Ei bine, in aceasta seara una dintre ele m-a asteptat in holul blocului si m-a amenintat cu bataia, m-a injurat ca la usa cortului din nou suparata ca am facut acea plingere.
Ce credeti ca se poate face acum? Pot incerca sa discut maine dimineata cu politistul sa nu depuna retragerea plingerii mele si sa mai adaug o alta noua? Este incredibil ce se petrece. Fac prostitutie intr-un bloc de oameni seriosi si nu avem ce face impotriva lor. E si greu de dovedit ca se ocupa cu asta.
Multumesc.
reiterarea plangerii prealabile pentru aceeasi infractiune este inadmisibila...insa avand in vedere faptul ca v-a injurat din nou o puteti reformula...insa nu pentru prima infractiune ci pentru a doua...daca politia nu ia act si nu contureaza demersurile corespunzatoare mergeti la parchet si acolo va vor indruma cu siguranta.aveti nevoie de 2 martori si daca se poate sa le si inregistrati sau filmati in timp ce injura!probe exista mult succes
Privind obiectiv problema dvs. aveti sanse minime, in primul rand nu puteti demonstra aproape nimic. de fapt asta este marea dvs problema. mai mult, conteaza si modul cum abordati dvs. problema. exista posibilitatea ca la agresivitate sa se raspunda tot cu agresivitate. unde se intampla cele relatate de dvs?