avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prostituate agresive
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prostituate agresive

2 prostituate agresive care locuiesc in bloc cu mine m-au injurat in luna ianuarie 2010. Am facut o plingere penala impotriva lor si de atunci nimic nu s-a mai intamplat. La solicitarea mea a venit azi un ofiter de politie sa le interogheze pe baza plingerii mele. I-am spus ca as dori sa retrag plingerea in cazul in care inteleg sa nu mai repete. Am retras plingerea azi, ele au spus ofiterului ca nu vor mai repeta.
Ei bine, in aceasta seara una dintre ele m-a asteptat in holul blocului si m-a amenintat cu bataia, m-a injurat ca la usa cortului din nou suparata ca am facut acea plingere.
Ce credeti ca se poate face acum? Pot incerca sa discut maine dimineata cu politistul sa nu depuna retragerea plingerii mele si sa mai adaug o alta noua? Este incredibil ce se petrece. Fac prostitutie intr-un bloc de oameni seriosi si nu avem ce face impotriva lor. E si greu de dovedit ca se ocupa cu asta.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2010
Dana Marin, utilizator
Nici dvs nu sunteti consecvent in declaratii. Daca va hotarati sa faceti o plangere la cineva mergeti pana la capat. Dar martori aveti? Pe altcineva mai deranjeaza in acel bloc? Sunteti convinsi ca vecinile practica prostitutia, sau...
Daca este vorba de o infractiune de prostitutie va puteti adresa si Parchetului competent.
Succes!
Radu Alexandru a scris:

Nici dvs nu sunteti consecvent in declaratii. Daca va hotarati sa faceti o plangere la cineva mergeti pana la capat. Dar martori aveti? Pe altcineva mai deranjeaza in acel bloc? Sunteti convinsi ca vecinile practica prostitutia, sau...
Daca este vorba de o infractiune de prostitutie va puteti adresa si Parchetului competent.
Succes!


Cred ca o sesizare concomitenta si la organul ierarhic superior al politistilor care trebuie sa isi faca datoria,ar putea da oarecari rezultate.
Sustin si sfaturile date de distinsul dn.comsilier.
Apropo de mers pina la capat, stie cineva care sunt etapele unei plingeri penale? Vad ca termen de rezolvare nu exista, au trecut 6 luni de cand am depus-o. Pot sta ani de zile asteptind un semn, ce urmeaza dupa declaratiile partilor?
Se ajunge in instanta imediat?
Multumesc tuturor.

PS - Chiar daca ar deranja un intreg cartier, nu stiu daca ati observat, romanilor le e frica sa se bage cu periculosii si de aceea stau si inghit. A se vedea cum nu vin ca martori, cum se dau la o parte de la conflicte chiar daca vad oameni raniti sau agresati.... Asa ca pe opinia si sprijinul altora, in Romania, nu te poti baza prea mult sau mai corect, deloc.
Se va proceda la administrarea probelor in dovedirea plangerii(acte,martori,alte probe admise de lege) si in aparare.
Dvs.deci trebuie sa va dovediti relatarile din plangere cu probatorii.
Senzational! Vorba lui Diaconescu... Am aflat ca una dintre prostituatele din subiectul expus dvs. aici a fost condamnata pentru trafic de persoane si proxenetism. Este in continuare agresiva cu mine si tare mult mi-as dori sa dispara din bloc. E in colaborare si prietenie strinsa cu o alta parasuta careia i se face reclama peste tot si care are un de-asta de asa zis masaj. Adica un bordel. Stau cu chirie pe scara noastra si deja au inceput sa faca probleme, sunt de un tupeu, nesimtire si de o lipsa crasa de educatie. Ce sfat puteti sa-mi dati va rog? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Politia apara infractorii Costica33 Costica33 Am cumparat un apartament intr-un complex de blocuri noi. Aici locuiesc multi oameni seriosi, corporatisti si locuiesc si interlopi: prostituate, recuperatori, ... (vezi toată discuția)
Prostituate Dana Marin Dana Marin Avem in bloc o chiriasa care practica prostitutia si e foarte obraznica. Aveti idee cum putem scapa de ea din bloc? (vezi toată discuția)
Prostituate in bloc angelik_tasia angelik_tasia In blocul nostru, undeva in zona Matei Basarab s-au aciuat 3 prostituate, si un barbat ( de etnie roma), locuiesc in apartamentul de deasupra mea, care este ... (vezi toată discuția)