Buna ziua,
Am urmatoarea problema: un prieten a achizitionat de la o societate comerciala din Prahova o masina. A primit de la ei factura si fisa de neurmarire fiscala. Factura este pe numele lui. Cum trebuie sa procedam sa trecem masina pe numele meu? Sau trebuie sa facem toate actele pe numele lui si apoi sa reluam procedura - de pe numele lui pe numele meu? Si inca o intrebare: radierea masinii o poate face cumparatorul sau doar vinzatorul? Vinzatorul este din Prahova iar cumparatorul in Brasov.
Multumesc frumos.
In primul rand prietenul dvs trebuie sa inscrie masina la administratia finantelor, apoi incheie contrect de vanzare-cumparare cu dvs, radiaza masina de la administratia financiara, va inmaneaza dvs toate actele inclusiv certificatul fiscal si dvs urmati procedura de inmatriculare (administratie financiara, RAR, politie).
Radierea o veti face dvs in momentul inmatricularii la politie.
Probleme dupa divort
Alla71
Buna ziua,doresc sa stiu ce as putea sa fac sa il fortez cumva pe fostul meu sot sa schimbe numele meu din talonul masinii,masina pe care si-a insusit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Auto
maier
buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)