avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare?

vreau sa dau in judecata un angajat pentu incalcarea contractului individual de munca si clauzele de confidentialitate, ce sanse am?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:10, 27 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
depinde de fapta acelei persoane.... :) e greu de apreciat ce sanse aveti, atata vreme cat nu expuneti problema mai pe larg. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces crystina20s crystina20s Buna seara!Prietenul meu a fost angajat la o firma de web design timp de aprox 2 ani.In acest timp fostii lui sefi au avut o disputa de unde a rezultat ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea madalinaluciana madalinaluciana Sunt educatoare la o gradinita particulara...de fapt eram pentru ca azi mi-am semnat demisia. Problema este urmatoarea: pe data de 01.08.2013 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Probleme contract BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT am semnat un contract de munca pe 3 ani cu o banca . In contract mi-am luat angajamentul ca timp de 3 ani am sa raman la ei in banca pe acel post sau un post ... (vezi toată discuția)