Am lansat de curand un site de e-commerce, ca si PFA pe care il gestionez de unul singur de la A la Z.
Doresc ca in perioadele de intensa activitate sa deleg la un consultant in relatii publice gestiunea telefonica a clientilor pentru a ma putea focaliza pe activitatea de vanzare.
Este permis, dpdv legal, sa inchei un contract de prestari servicii cu un alt PFA pentru o astfel de prestatie?
Daca suntei PFA nu puteti angaja salariati pentru desfasurarea activitatii inscrise in autorizatie (numai personal auxiliar- contabil, curatenie etc.). Puteti colabora insa cu alti prestatori de servicii, puteti sa faceti asociere in participatiune etc.
Prin lege aveti dreptul sa incheiati contracte de colaborare (prestari servicii) cu PFA care nu au acelasi CAEN cu PFA-ul dumneavoastra. Gasiti mai multe informatii si in Legalis.ro.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Plata pe pfa
geco
Sunt salariat dar am si un PFA cu un obiect de activitate oarecare.Colaborand cu o asociatie, mi-a fost propusa plata prin acest PFA cu toate ca activitatea pe ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii
iuliatazz
Buna ziua. Cum pot inchiria (ca persoana juridica) o spalatorie auto de la o alta persoana juridica pentru a putea sa functionez (pentru spalatorie) pe ... (vezi toată discuția)