avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recuperare debit persoana juridica straina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recuperare debit persoana juridica straina

in cazul in care am un debitor o soc. din italia si fac o somatie de plata dupa aceea cum pun in executare hotararea?
am alte posibilitati ?ms
Cel mai recent răspuns: 18bubu , utilizator 09:44, 4 Iunie 2010
Depinde de clauzele contractuale pe care le aveti...
Sunt multe posibilitati. Reveniti cu amanunte.
nu am contract am trei facturi de vreo 3000-3500 EUR , ce pot sa-i fac?notificari, somatie?multumesc::">
Puteti sa declansati procedura de recuperare direct in Italia. In general debitori italieni isi achita mai repede datoriile daca sunt contactati acasa la ei, sunt avocat in Italia si vorbesc din experienta.
imi puteti da detalii despre cum sa procedez?
adica pot sa merg la incepaut pe notificare?sau codul italian prevede o alta masura ?ma pot documenta undeva?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim matrimonial italia Pienaar77 Pienaar77 Buna ziua! As dori o informatie legata de de regimurile matrimoniale in Italia.Imi doresc sa ma casatoresc cu un cetatean italian si as vrea cateva ... (vezi toată discuția)
Statului roman nu-i pasa de copii Schafy Schafy Conform unei hotarari judecatoresti din Romania trebuie sa-mi duc copilul in Italia la resedinta de baza,la tatal lui. Cand am plecat de acolo am plecat din ... (vezi toată discuția)
Vreau sa aflu incadrarea juridica vreun avc care sa ma ajute? catalin bratianu catalin bratianu in urma cu 2 luni fratele meu a fost prins in Italia intr-o posta italiana cu un buletin fals asupra faptului cand scotea niste bani. vreau sa stiu ce pedeapsa ... (vezi toată discuția)