avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... boc si pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

boc si pensia alimentara

bugetarii care au de platit pensii alimentare pentru copii lor si carora li se va diminua salarul cu 25% , vor putea cere in instanta , in baza " legii boc " , diminuarea pensiei alimentare cu 25% ?
Depinde de cat de bine argumenteaza, de ce spune hotararea anterioara, sigur ca nu trebuie sa astepte... e stupid.
In primul rand acele cote sunt stabilite de lege pentru protectia creditorului si, prin micsorarea veniturilor, se incalca aceste cote care vin sa-l protejeze...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere pensie alimentara nora_vasilescu nora_vasilescu As dori sa stiu daca in urma reducerii cu 25% a salariilor bugetarilor se poate cere in instanta reducerea proportionala a pensiei alimentare, fara a mai urma ... (vezi toată discuția)
Citatie ptr micsorarea pensiei aurash_d aurash_d Ce se intampla daca nu ma prezint la citatie privind micsorarea pensiei alimentare de catre fostul?Pot amana lucrul acesta sau se judeca in lipsa si se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara alinciprian78 alinciprian78 As avea nevoie de un model cerere pt reducerea pensiei de intretinere, multumesc. stiti daca aceasta actiune de reducere a pensiei alimentare pe motivul ... (vezi toată discuția)