avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata facturii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata facturii

Ce se poate intampla daca dupa mai bine de un an de zile , o persoana fizica a ridicat piese in valoare de aproximativ 1.500 lei de la un service , care au fost achitate la seful de service , dar nu a primit chitanta de la acesta , iar piesele cand au fost ridicate i s-a facut factura , dar fiind persoana fizica nu m-a interesat de factura , respectiv chitanta.Acum m-a suna ca trebuie sa platesc acele piese care au fost ridicate de mine.
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 19:01, 29 Mai 2010
Puteti incerca o discutie amiabila cu patronul sau o plingere penala impotriva lucratorului...Dar daca nu aveti dovada platii aveti slabe sanse de reusita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am falsificat niste chitante,care ar fi urmarile? Axe25 Axe25 Am lucrat ca agent de vanzari la o firma,si am falsificat niste chitante,eu incasam o suma de bani la clieti le dade am chitanta cu suma reala dar pe chitanta ... (vezi toată discuția)
Obligatie, abuz sau curiozitate opc ? SC QCERT SRL SC QCERT SRL As vrea să stiu dacă exista vreo lege, din care să rezulte, că sunt / pot fi obligată să afisez programul de functionare al firmei (care este ... (vezi toată discuția)
Accident - asiguratorul nu semneaza factura pe motiv ca cel considerat vinovat a contestat procesul verbal carisma carisma In urma coliziunii a doua autoturisme,pe strada mea,unul dintre ele a ricosat in masina mea si a vecinului ,amandoua parcate.Politia a facut constatarea si ... (vezi toată discuția)