Doresc sa cer o lamurire de la un condultant. Fiica mea are un credit de nevoi personale la o banca pe care din cauza ca a ramas fara servici nu a mai putut sa il plateasca .Acum nu are servici de mai multe luni si nici ajutor de somaj.Practic eu o intretin si nu are in proprietate nici un bun nici mobil nici imobil ,doar viata si hainele de pe ea. Banca ne-a avertizat ca a reziliat contractul si va face executare silita.Ce anume ne asteapta va rog sa-mi spuneti ca avertizarea a sosit acasa la mine. adica la parinti .Eu nu pot plati toata suma care o cer adica 85 milioane ca sunt si eu bugetara si am si eu un credit de platit.Acum fata aplecat in strainatate sa lucreze in spania dar fara contractce ma astepta ,va rog ffmult sa-mi raspunda cineva
va multumesc1
Executare silita
ionmarius03
Buna ziua, va adresez si eu o intrebare.
Acum 7 ani am facut un credit din care am putut sa platesc doar 4 ani, deoarece apoi am ramas fara servici, ulterior ... (vezi toată discuția)
Restanta la banca
meseriasu6_9
buna seara...am luat si eu un credit de nevoi persanale iar la un moment dat am rams fara servici si si nu am mai avut posibilitatea de a plati iar dupa 5 luni ... (vezi toată discuția)