avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru stationare interzisa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru stationare interzisa

Am fost amendat pentru stationare intersisa, desi nu am fost la masina si nu mi s-a incheiat proces verbal Atunci. Masina a fost ridicata de o firma de ridicari auto si am recuperat-o de la ei. Mi-a venit amenda acasa cum ca eu as fi fost in masina si eu stationat. Pe ce baza mi-a fost incheiat mie acest proces verbal? Intr-o eventuala actiune in instanta pot avea castig de cauza pentru anularea acestui proces verbal?
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 09:32, 29 Mai 2010
chiar daca nu erati in masina si chiar daca fusese altcineva cu masina dvs in acea zi nu cred ca aveti sanse atat timp cat masina a fost stationata intr-o zona nepermisa.
acum nu stiu ce sa zic dar am auzit ca majoritatea contestatiilor au fost castigate de reclamanti si am auzit (dar nu sunt convins ca e asa) ca nu este legal sa va ridice masina decat daca sunt stationate in parcarile de care raspunde primaria iar pe strada nu . nu sunt foarte convins deoarece din cate stiu si strazile sunt in administrarea primariei.
au stat cu cronometrul sa contorizeze 6 min, timpul minim pt a fi stationare fiind de 5 min?:stunned:#-o.
ar fi bine sa sustina ca ati fost in masina, ca puteti scrie in contestatie ca doar ati oprit,dar din ce ati scris, nu rezulta ca sustin ca ati fost in masina, mai ales ca masina s-a "ridicat"
User-ul trebuie sa dovedeasca doar ca nu a condus el masina si camanevra de garare a fost efectuata de altcineva caruia i-a incredintat-o.
Sunteti confuz.Nu cred ca in pv scrie ca erati in masina.Cum ridicau masina cu tot cu dvs?este dreptul dvs.de a contesta in instanta pv dar sincer nu rea sunt sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de dispunere a ridicarii unui autovehicul stationat neregulamentar tgm tgm Buna ziua, As dori sa ma interesez ce sanse de castig am, daca contest procesul verbal de ridicarea masinii pt stationare neregulamentara? Mentionez, ca ... (vezi toată discuția)
Proces verbal intocmit in lipsa Despinu Despinu Buna seara, Pe data de 27.04.2015 am fost plecat la Iasi, unde am parcat masina intr-un loc nepermis. Mi-a fost ridicata masina si dusa la garajul unei ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumurile publice gabi_romanul1969 gabi_romanul1969 Mi s-a ridicat autovehiculul dintr-o zona in care exista indicatorul oprirea interzisa pentru a -mi imbarca sotia dintr-un magazin apropiat .Am stationat la ... (vezi toată discuția)