Am fost amendat pentru stationare intersisa, desi nu am fost la masina si nu mi s-a incheiat proces verbal Atunci. Masina a fost ridicata de o firma de ridicari auto si am recuperat-o de la ei. Mi-a venit amenda acasa cum ca eu as fi fost in masina si eu stationat. Pe ce baza mi-a fost incheiat mie acest proces verbal? Intr-o eventuala actiune in instanta pot avea castig de cauza pentru anularea acestui proces verbal?
chiar daca nu erati in masina si chiar daca fusese altcineva cu masina dvs in acea zi nu cred ca aveti sanse atat timp cat masina a fost stationata intr-o zona nepermisa.
acum nu stiu ce sa zic dar am auzit ca majoritatea contestatiilor au fost castigate de reclamanti si am auzit (dar nu sunt convins ca e asa) ca nu este legal sa va ridice masina decat daca sunt stationate in parcarile de care raspunde primaria iar pe strada nu . nu sunt foarte convins deoarece din cate stiu si strazile sunt in administrarea primariei.
au stat cu cronometrul sa contorizeze 6 min, timpul minim pt a fi stationare fiind de 5 min?:stunned:#-o.
ar fi bine sa sustina ca ati fost in masina, ca puteti scrie in contestatie ca doar ati oprit,dar din ce ati scris, nu rezulta ca sustin ca ati fost in masina, mai ales ca masina s-a "ridicat"
Sunteti confuz.Nu cred ca in pv scrie ca erati in masina.Cum ridicau masina cu tot cu dvs?este dreptul dvs.de a contesta in instanta pv dar sincer nu rea sunt sanse.