avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune verbala la telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune verbala la telefon

Am sunat o persona care imi este datoare cu ceva bani(nimic cu acte) si am injurat si am amenintat in scopul ca imi voi recupera banii.Acea persoana a zis ca cica se duce la politie ca e inregistrat mesajul(la orange sau vodafone) si ma da in judecata.Care este pedeapsa maxima care o pot lua si are ceva sanse sa castige?
Dar daca acea persoana s-ar trezi cu masina avariata in parcare si are acea convorbire,eu as fi primul suspect?Dar in acest caz se scapa doar cu amenda?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 17:16, 28 Mai 2010
in cazul dv. nu cred ca se poate intimpla nimic din ceea ce credeti. iar chestia cu masina lovita... pina nu se demonstreaza ca sinteti implicat sau vinovat.. apa de ploaie
Pana una alta dati-l dvs. in judecata pentru recuperarea banilor imprumutati si nerestituiti. Restul...vorba colegului...apa de ploaie.
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2010
Mihaela Hornea, Avocat
In locul dvs. as apela la instanta cu o actiune pentru pretentii. Aveti nevoie de banii imprumutati si nerestituiti, nu cred ca aveti nevoie de alte necazuri... Cereti/i banii fata de martori, sau chiar daca nu aveti act incheiat de imprumut, poate mai stie cineva de imprumut, pentru ca si martorii sunt buni in instanta, pentru a dovedi ca i-ati dat banii.
Daca, ati amenintat, iar masina lui va fi arsa, sau avartiat in alt mod, desigur veti fi primul suspectat , pentru o fapta penala - distrugere prin incendiere sau ... NU cred ca va fi bine..
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire - plangere penala pentru incendierea masini ileanaiolanda ileanaiolanda Au trecut trei luni aceeasi masina mi-a fost incendiata din nou dar acum este 100% arsa, locul a fost diferit prima data a fost in fata blocului incendiatorul ... (vezi toată discuția)
2 probleme pe care le intimpin OVIFRO OVIFRO 1.cum pot afla daca stiu numele si prenumele si CNP unei persoane unde lucreaza(la ce firma e angajata) 2.daca am dat bani imprumut unei persoane si nu am ... (vezi toată discuția)
Bani dati imprumut ContSters201565 ContSters201565 Am dat o suma de x mii euro unui prieten. Am facut cu acesta o chitanta de mana in care se specifica ca eu i-am dat suma x mii euro, el imi lasa garantie ... (vezi toată discuția)