avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Acum cativa ani , bunica sotului meu ne-a lasat prin contract de vanzare-cumparare o garsoniera pe numele nostru, cu clauza de a intra in posesia ei numai in momentul decesului acesteia . In urma divortului de sotul meu , acesta spune ca nu am niciun drept la aceasta garsoniera si vrea s-o puna pe bunica lui sa schimbe actele.
Se poate acest lucru ? Am dreptul la aceasta garsoniera ?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:53, 25 Aprilie 2007
depinde cat e de bine facut contractul:(
daca s-a facut vanzcump normal si legal la notar 1/2 e a ta....daca doar a zis ca va lasa .....mostenirea este a aceluia care e nepot........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare fictiv Wanna2211 Wanna2211 Buna seara. Se da următoarea speta. Bunica a avut grija de o sora care i-a făcut contract de vanzare-cumparare cu clauza de întreținere pentru un ... (vezi toată discuția)
nepoti pt succesiune marystelv marystelv A si B casatoriti au doi fii : C si D. C se pensioneaza pe caz de boala psihica. In 1994 A si B fac un contract de vanz-cump cu clauza de intretinere catre ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ContSters252861 ContSters252861 pot parintii face act de vanzare -cumparare unuia dintre copii , fara acordul celuilalt?poate fi contestat acest act? (vezi toată discuția)