avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... raspuns urgent!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

raspuns urgent!

Buna ziua!Am primit si eu o instiintare de la eos referitoare la o datorie orange acumulata din 2 facturi neplatite din mai si iunie 2006, abonamentul facut in 2005-2006,folosit doar 9 luni din 12 cate prevedea contractul.In scrisoare ma instiinteaza ca am de platit debitul de 809,50 RON alcatuit din debit principal 297,61ron, recalculare penalizari 345,84ron si taxa reziliere contract de 166,05 ron.Toate bune si frumoase...o contactez de doamna consultant financiar si ii cer toate detaliile problemei si recunosc ca nu stiam de aceasta datorie,plecat fiind din tara la studii, ma asigura ca daca platesc cat mai recent debitul total ce consta in 809,50 ron datoria se stinge.Intrebarea mea este urmatoarea nu cumva dupa ce platesc aceasta suma, stimabili de la eos sa se trezeasca pretizand nu stiu ce alte dobanzi legale sau intarzieri avand in vedere anii trecuti (verbal m-au asigurat ca vor inchide cazul, dar nu prea imi inspira incredere). Ultima factura fiind in iunie 2006, stiu ca opereaza prescriptia ....dar as vrea sa platesc sa scap de somatiile lor primite cat mai recent in posta...numai ca nu stiu cum sa procedez ca sa fiu acoperita legal....si sa nu ma trezesc in postura minunata de a mi se pretinde alte sume fabuloase inexplicabile!Ei ma asigura ca dupa ce voi trimite prin fax copie dupa chitanta in contul caruia voi face plata, imi vor trimite ulterior fisa de lichidare, dar nu vreau sa ma bazez prea mult pe cuvantul lor, avand in vedere escrocheriile care le fac! Ma intreb daca nu cumva mai bine ii rog sa imi trimita un proces verbal sau alt inscris prin care sa renute la orice alte pretentii daca achit integral debitul la termenul stabilit de comun acord si apoi sa fac plata in contul lor!O lamurire din partea unei persoane autorizate m-ar ajuta enorm!Astept urgent raspunsul dvs avand in vedere ca luni trebuie sa fac aceasta plata!Daca nu platesc avand in vedere ca datoria s-a prescris si nu am facut nicio o plata in acest sens.....insa am vb azi telefonic cu ei spunad ca desi nu stiam de datorie vreau sa gasesc o cale amiabila prin care sa scap de ea. Eu vreau sa platesc numai sa scap de toata tampenia asta, pur si simplu ma dispera ideea in sine de a avea datorii insa nu vreau sa fiu ,,prostita`` de acesti recuperator si sa ma trezesc intr-un cerc vicios alcatuit dintre somatii, plati inregistrate, convorbiri telefonice ce se repeta la infinit!
Cel mai recent răspuns: DANIEL TOCEA , Avocat 15:46, 29 Mai 2010
Prin acest act chiar recunoasteti o creanta a carei catime nu ati stiut-o niciodata, dar daca tot santeti asa dispusa sa faceti plati nici nu conteaza cui, cat platiti si mai ales pentru ce anume. Daca observ eu bine, nu se face nici o referire la aceste lucruri. Cei de la Eos nu cred ca au avut pana acum un debitor care sa le plateasca asa usor suma pe care o pretind.Am experienta indelungata in recuperarea creantelor si stiu ce spun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi-recuperare creanta iulian_g77 iulian_g77 Imi cer scuze ,dar sunt nevoit sa cer sfatul unui specialist in legatura cu problema mea. In 2007 am luat un credit de nevoi personale pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Ceva legat de prescriptie... discimus discimus am si eu o intrebare, intr-un contract cu mobifon a carui executare s-a intrerupt in 2001 mai sunt susceptibile de executare creantele lor dupa 5 ani ? a ... (vezi toată discuția)
Factura orange neachitata in 2001! lorybebe lorybebe Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o factura neachitata in termen emisa de Orange Romania in 2001 in valoare de 126.18 ron! Aceasta datorie a ... (vezi toată discuția)