avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... durata unui dosar penal privind circulatia pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

durata unui dosar penal privind circulatia pe drumurile publice in stare de ebrietate

sal.am si eu o intrebare:cat dureaza procedura de urmarire penala privind circulatia pe drumurile publice in stare de ebrietate??X-(din cate am aflat eu dosarul a fost trimis la procuror si apoi de akolo inapoi deoarece lipseau 2 declaratii ale unor martori.(X-( datoria politiei sa le puna la dosar).eu ce fac in cazul asta??astept??X-(#-o.Nu se poate sa obtine o dovada,ceva sa pot circula??(sunt terminat fara masina).In plus le am pus toate probele la dispozitie...oare e asha greu?sau sistemul nostru se deplaseaza cu viteza luminii(stinse):D
si nu pot obtine o dovada,ceva sa pot circula??nu kred k sunt un perikol publik..au fakut altii si mai rele la volan.(au omorat oameni)
Frate, dar ce cautai baut pe drum? Si care era concentaria ca e foarte importanta?
In cazul in care iti pui cenusa in cap - ca mai sus- si obtii clementa maxima de la organele de cercetare penala si tot primesti o amenda penala pentru infractiunea comisa. Si in cazul asta se anuleaza permisul si ai dreptul la o noua examinare dupa un an. Asa, oricum, timpul trece in favoarea ta ! Mai ai 8 luni de la data suspendarii. Daca iti recapeti provizoriu dreptul de a conduce pe baza de adeverinta(teoretic se poate) si obtii aceeasi pedeapsa, termenul de un an va trece de la data de la care vei avea permisul anulat din nou !
m-am urkat pt k la ora aia nu mai aveam cum sa ajung la o alarma la unitatea unde lucram..si prezenta era necesara...alcoolemia 1,25 la analize.stiu e cam mare:sorry:
Nu vei putea obtine nicio dovada si vei mai sta cel putin un an pe dreapta. Daca si noi , participantii la discutii pe forum consideram fapta ta foarte grava si de neiertat, iti dai seama care este parerea procurorilor si judecatorilor.

Alte discuții în legătură

Accident cu pagube materiale . alcool an3k an3k S-a produs un accident in care un sofer beat a izbit o masina , producand pagube materiale, totusi nu a fost viina soferului beat. La echilotest a iesit 1,27g ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului din cauza numerelor roșii expirate Ganea raul Ganea raul Buna ziua ! Am circulat cu o mașina care îi expirare numerele cu o zi. Ținând cont că eram șofer pe tir și femeia gravida , nu eram atât de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru circulatia cu un autovehicul inmatriculat in franta si cu o asigurare expirata maryann maryann buna ziua, acum 9 luni de zile am fost oprit de un agent de politie aflinduma la volanul unui autoturism cu numere de franta mi sa intocmit dosar penal , mi sa ... (vezi toată discuția)