Am o padure care nu era trecuta la primarie,cand am vrut sa fac cerere primarul mi-a zis ca am venit prea tarziu,termenul de depunere expirase conform legii 18.As dori sa stiu daca pot cumva sa imi trec aceasta padure la primarie in vreun fel,a aparut si o modificare legea 67/2010 dar nu stiu cat ma ajuta.Sper sa ma puteti ajuta.Va multumesc.
Nu am formulat pentru ca primarul nu m-a lasat mi-a zis ca e inutil ,mi se pare aiurea si de aceea vreau sa ma informez despre procedura pe care trebuie sa o indeplinesc pentru a intra in posesia paduri,conform legii 18.
In acest moment, nu se mai pot depune cereri la comisia locala de fond funciar. Ultima zi a fost 30.11.2005 (legea 247/2005). In situatia dvs, nu puteti decat sa apelati la instanta de judecata cu o actiune in revendicare imobiliara, insa sansele dvs. de reusita, in conditiile in care nu ati facut cerere in conditiile legii speciale (18/1991, 1/2000, 247/2005) sunt reduse.
cererea nu trebuia depusa la primar ci la registratura ( ati fi primit un nr de inregistrare ) si in timp poate un raspuns...
incercati sa veniti cu mai multe amanunte: cum adica "aveti o padure"? stiti doar ca "aveti" o suprafata de padure sau stiti exact limitele? Adica in prezent nu a facut obiectul legilor proprietati! nu e ocupata de nimeni? e in administrarea unui ocol silvic? ( in Transilvania, de ex. sunt suprafete impadurite care n-au facut obiectul legilor proprietatii - sunt inscrise in CF de 100 de ani.)
Mostenire padure
Andreea L.
In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)