avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 18
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 18

Am o padure care nu era trecuta la primarie,cand am vrut sa fac cerere primarul mi-a zis ca am venit prea tarziu,termenul de depunere expirase conform legii 18.As dori sa stiu daca pot cumva sa imi trec aceasta padure la primarie in vreun fel,a aparut si o modificare legea 67/2010 dar nu stiu cat ma ajuta.Sper sa ma puteti ajuta.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 16:55, 29 Mai 2010
Nu ati formulat nicio cerere?
Nu am formulat pentru ca primarul nu m-a lasat mi-a zis ca e inutil ,mi se pare aiurea si de aceea vreau sa ma informez despre procedura pe care trebuie sa o indeplinesc pentru a intra in posesia paduri,conform legii 18.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2010
marius05, utilizator
In acest moment, nu se mai pot depune cereri la comisia locala de fond funciar. Ultima zi a fost 30.11.2005 (legea 247/2005). In situatia dvs, nu puteti decat sa apelati la instanta de judecata cu o actiune in revendicare imobiliara, insa sansele dvs. de reusita, in conditiile in care nu ati facut cerere in conditiile legii speciale (18/1991, 1/2000, 247/2005) sunt reduse.
cererea nu trebuia depusa la primar ci la registratura ( ati fi primit un nr de inregistrare ) si in timp poate un raspuns...

incercati sa veniti cu mai multe amanunte: cum adica "aveti o padure"? stiti doar ca "aveti" o suprafata de padure sau stiti exact limitele? Adica in prezent nu a facut obiectul legilor proprietati! nu e ocupata de nimeni? e in administrarea unui ocol silvic? ( in Transilvania, de ex. sunt suprafete impadurite care n-au facut obiectul legilor proprietatii - sunt inscrise in CF de 100 de ani.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pe padure elevan elevan care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru a intra in posesia unei padurii care a apartinut strabunicilor mei pentru care nu am decat un act facut de ... (vezi toată discuția)
Mostenire padure Andreea L. Andreea L. In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)
Neglijenta in serviciu-legislatie succesiva in timp pt calculul prejudiciului marian14 marian14 buna, Problema mea e putin mai controversata, am fost angajat la primarie ca muncitor calificat cu gestiune si atributii de paznic de pasuni.Gestiunea ... (vezi toată discuția)