avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj - cerere de interventie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj - cerere de interventie

buna ,se pot face in cadrul partajului doua cereri de interventie in nume propriu ;i alaturat cu reclamantul
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 17:57, 31 Mai 2010
Da, se pot face cereri de interventie.
multumesc ,dl beleca indicat ar fi cerere de interventie in interes alaturat pt a nu plati taxa insa mi/e teama ca o respinge daca nu este specificat expres si propriu ce parere aveti?
Daca ne dati mai multe detalii legate de partile in litigiu si de obiectul acestuia, putem sa formulam o opinie precisa. In ce priveste cererea accesorie, aceasta are avantajele si dezavantajele ei, in sensul ca, apoi, veti fi tinut de apararile reclamantului, fara a putea formula propriile aparari, cai de atac, etc.
iertati/ma d/na Laura sunt stagiara si nu am maestru nu mi/am permis am facut ippa intampin dificultati intro speta deoarece clientul doreste intrun singur proces partaj si doua perfectari a 2 contracte de v/c sub semnatura privata .binenteles clientul pune in discutie toate toate posibilitatile pt.reducerea cheltuielilor si trabuie sa aleg intre actiunea oblica si partaj cu interventie?
buna .
eu iti recomand varianta partajului cu interventie .

Alte discuții în legătură

Ce fel de interventie face acest creditor? ContSters267790 ContSters267790 Art. 785 Creditorii unui din compartitori, ca nu cumva imparteala sa se faca cu viclenie in vatamarea drepturilor lor, pot pretinde sa fie prezenti la ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie ContSters22096 ContSters22096 cum se timbreaza cererea de interventie, la valoarea obiectului cererii? este vorba despre un dosar de partaj in care creditorul a facut cerere de interventie ... (vezi toată discuția)
Termen de introducere cerere de interventie in interesul uneia dintre parti geolovelife geolovelife Buna ziua. Am o dilema si anume, care este termenul legal de depunere a interventiei in interesul uneia dintre parti. Este precizat undeva explicit un nr de ... (vezi toată discuția)