avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cerere de interventie
Discuție deschisă în Executare silită

cerere de interventie

cum se timbreaza cererea de interventie, la valoarea obiectului cererii?
este vorba despre un dosar de partaj in care creditorul a facut cerere de interventie si se doreste invocarea exceptiei netimbrarii
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 14:22, 21 Februarie 2011
Creditorul nu putea sa faca cerere de interventie, deoarece el are deja calitatea de reclamant.
Probabil ca o terta persoana (fizica sau juridica) a formulat cerere de interventie, fie principala, (in interes propriu) fie accesorie (in interesul unei parti).
Cererea de interventie se taxeaza la fel ca si cererea principala, adica la valoarea creantei solicitate.
Taxa de timbru se achita pana la data stabilita de instanta, dupa evaluarea bunurilor partajabile.
Instanta va cerceta din oficiu achitarea acesteia, altfel va anula actiunea ca netimbrata.
cererea de partaj este introdusa de sotul care are credit la banca; banca face cerere de interventie in cadrul procesului de partaj.
aceasta este speta

Cererea de interventie se taxeaza la fel ca si cererea principala, adica la valoarea creantei solicitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de interventie in favoarea reclamantului Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Cererea de interventie in favoarea reclamantului se timbreaza ? Avand in vedere ca prin aceasta cerere nu se cere nimic , decat , se urmareste apararea ... (vezi toată discuția)
Care este motivul respingerii actiunii ? cmgroup_08 cmgroup_08 sunt intr-un proces in calitate de debitor. am chemat in garantie o alta persoana. mi s-a admis cererea de chemare in garantie. nu am platit taxa de timbru pt ... (vezi toată discuția)
Cerere interventie -taxa timbru Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Stie cineva cat e taxa de timrbu pentru o cerere de interventie accesorie? (vezi toată discuția)