avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... se face diferenta intre diplomele de la facultati de ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

se face diferenta intre diplomele de la facultati de stat si cele private pt admiterea la INM?

exista vreo diferenta intre un student care absolveste la stat, si unul care absolveste la particular, in momentul in care ambii merg la INM? cel de la stat are un oarecare avantaj? sau totul depinde de acel examen si nu se tine cont de tipul universitatii(particalar sau de stat) absolvite?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 16:05, 30 Mai 2010
Totul depinde de examen si nu de tipul de facultate absolvita (de stat sau particulara).
exista vreo diferenta intre un student care absolveste la stat, si unul care absolveste la particular, in momentul in care ambii merg la INM? cel de la stat are un oarecare avantaj? sau totul depinde de acel examen si nu se tine cont de tipul universitatii(particalar sau de stat) absolvite?

Studentul care a terminat o facultate la stat nu este mai avantajat fata de cel ce a terminat o facultate particulara si viceversa.
Totul depinde de examen si de cunostintele acumulate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)
Concurs inm ADINA-MARIA ADINA-MARIA Buna seara. Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, forma ID in 2009 din cadrul Univ.Spiru Haret. Mi-am depus dosarul pentru concursul de la ... (vezi toată discuția)
Admitere master si barou Coici Coici Buna ziua, Sper sa fi nimerit bine cu postarea mea! Am si eu o intrebare, va rog. Anul acesta termin Facultatea de Drept din cadrul unei universitati ... (vezi toată discuția)