avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... terasa comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

terasa comuna

pot concesiona terasa comuna de la etajul I. Mentionez ca toti proprietarii au renuntat la ea. care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Ariadna Gorea , Avocat 18:59, 30 Mai 2010
Faceţi întâi o cerere la asociaţia de proprietari prin care să arătaţi intenţiile Dumneavoastră, apoi, dacă proprietarii îşi dau acceptul, încheiaţi la un notar public sau la un avocat un contract de închiriere sau comodat cu proprietarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare/inchiriere acoperis florin2d florin2d Situatia este urmatoarea: Am cumparat un apartament la etajul I de la aceeasi persoana care este si proprietarul spatiului comercial de la parterul blocului. ... (vezi toată discuția)
Concesionare uscatorie Lochness Lochness Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si vreau sa concesionez uscatoria cu care sunt vecin. Am stranse semnaturi de la majoritatea vecinilor inclusiv de la cei ... (vezi toată discuția)
Pasi simpli de urmat pentru a inchiria uscatorul? bbking bbking din ce am citit pe acest forum, uscatorul nu poate fi vandut ci doar: inchiriat, concesionat sau dat in folosinta. administratorul asociatie nu prea a fost in ... (vezi toată discuția)