Buna ziua!Am un proces de 5 ani si sunt inchisa fara cale de acces de cca 7 ani!Am un proces de servitute! Spre acest loc a fost drum fara acte dar folosit de peste 30ani!Datorita faptului ca dureaza prea mult am fost sfatuita sa incerc cu ordonanta presedentiala deoarece nu am putut sa ajung sa-l dobandesc printr-o cale de amicitie!Intrebarea mea este: de ce acte am nevoie si unde ar trebui sa merg ca sa obtin aceasta ordonanta.Va rog ajutati-ma am parinti bolnavi ,imobilele de pe lotul respectiv nu pot fi intretinute,pe timp de iarna nu pot sa le incalzesc deoarece nu am pe unde sa transport lemnele!Locuim 6 pers pe un lot infundat unde exista 2 case!Avem nevoie urgent de o cale de acces! Multumesc!
la judecatorie se face ,dar ar treb sa aveti deja deschis un proces civil pe calea dr comun ca altfel ,(de obicei ) ordonanta presed se va respinge;ar fi bine sa luati legatura cu un av care sa va indrume corect ce si cum.succces!
Pentru a putea fi admisă cererea de ordonanta presedintiala
trebuiesc întrunite cumulativ condiţiile,
cerute de art.581-582 C.pr.civ, respectiv:
- 1.Urgenţa ;
- 2.Vremelnicia ;
- 3.Neprejudecarea fondului.
Servitute penala
probleme
Buna ziua! Am un proces de servitute care dureaza de 6 ani de zile,in tot acest timp am fost inchisa fara nici o cale de acces......in unele dintre cazuri mai ... (vezi toată discuția)