probleme a scris:
Buna ziua! Am un proces de servitute care dureaza de 6 ani de zile,in tot acest timp am fost inchisa fara nici o cale de acces......in unele dintre cazuri mai dificile cum ar fii incalzirea pe timp de iarna...sau..transportarea hranii pt animale ,am fost ajutata de un vecin..dar acesta si-a construit un imobil exact pe portiunea pe care eu treceam,sunt disperata de ceea ce vom face in aceasta iarna,nici macar lemne pt incalzire nu putem sa transportam pe lotul respectiv.De cate ori ajungem la asistarea procesului este amanat...Credeti ca daca as intentiona sa recurg la un proces pt servitutea penala m-ar ajuta cu ceva?Va rog sa ma sfatuiti,sunt foarte dezamagita de sistemul in care decurg procesele!!...Multumesc!
Termenul folosit de dvs nu exista din punct de vedere juridic.Poate fi vortba eventual de o tulburare de posesie , fapt pentru care trebuie sa faceti plangere penala impotriva vecinului dvs si sa cereti eliberarea caii de acces.
Plangerea se poate depune direct la Politie sau se poate inregistra si la Parchet dar tot la politie va ajunge pentru cercetari....B-)