avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce cheltuieli pot deconta din I.I.???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce cheltuieli pot deconta din I.I.???

Cu exceptia chiriei, a facturii de la Electrica, gaze, salariat, ce alte cheltuieli mai pot deconta?
Diurna, benzina, reparatii/revizii, cheltuieli pentru haine, telefon, cheltuieli cu materiale de curatenie??? Pot deconta toate astea? Pentru ca in fond ele vor exista ...
Cel mai recent răspuns: amandeal , utilizator 08:21, 31 Mai 2010
Puteti deconta cheltuielile pentru desfasurarea activitatii cum ar fi benzina, telefin, materiale de curatenie, revizii, mai putin haine, diurna
Referitor la benzina - aceasta se poate deconta in conditiile respectarii OUG 34 /2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva la inchiriere vasco_dan vasco_dan Societatea a inchiriat un autoturism din urmatoarea categorie: \"vehicule rutiere motorizate care sunt destinate exclusiv pentru transportul rutier de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli administrative kerekesmargo kerekesmargo cheltuieli administrative sunt -ch cu telefon , gaz, curent -salariile personalului administrativ ... (vezi toată discuția)