avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Specializare in drept informatic
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Specializare in drept informatic

Buna ziua,

Sunt absolvent de drept si de informatica si ma gandesc sa ma specializez in domeniul licentelor software. In prezent lucrez ca si programator si sunt mereu intrebat cu privire la o licenta sau alta open source (GPL sau LGPL) sau comericala. As dori sa pot raspunde in mod avizat la acest gen de intrebari si chiar sa imi iau o autorizare ca expert in licente software. Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a obtine o autorazatie de acest gen?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 11:30, 31 Mai 2010
buna ziua,

in prezent exista posibilitatea unor programe postuniversitare in domeniul informatic, din ce cunos le gasiti la ASE, Academia de Politie si la Politehnica.

trecand peste aceste modalitati de perfectionare, nu stiu sa existe o acreditare sau autorizatie insa practica in domeniu aduce in timp o notorietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii academice post-universitare in nomenclatorul domeniilor şi al specializărilor/programelor de studii universitare. edmond79 edmond79 Conform legii actuale a invatamantului unde se incadreaza studiile postuniversitare academice ? Sunt ele echivalente cu un master sau sunt in afara scalei. In ... (vezi toată discuția)
Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar concurs sosobi sosobi buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: -mi-am depus dosarul pentru participarea la un concurs de angajare pentru un post de Sef Serviciu ... (vezi toată discuția)