la concediere individuala pt restructurare post se face cu art 56(1) si pe langa decizie mai trebuie sa intosmim si alte acte?Deasemenea in contactul national de munca este specificat ca trebuie acordat un salariu compensatoriu?Este obligat angajatorul daca firma nu are contract colectiv de munca?
TITLUL II - Contractul individual de muncă
CAPITOLUL 5 - Încetarea contractului individual de muncă
SECTIUNEA 4 - Concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului Art. 65. [concedierea pentru motive obiective] (1) Concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului reprezintă încetarea contractului individual de muncă determinată de desfiinţarea locului de muncă ocupat de salariat, din unul sau mai multe motive fără legătură cu persoana acestuia.
(2) Desfiinţarea locului de muncă trebuie să fie efectivă şi să aibă o cauză reală şi serioasă.
Intocmiti o decizie (comunicare) prin care instiintati persoana care urmeaza a fi concediata . Respectati termenul de preaviz.
Aceasta comunicare va sta la baza intocmirii deciziei de desfacere CIM
Acordare preaviz
adela65
am fost concediata prin restructurarea postului.Nu mi s-a acordat preaviz si nici nu mi s-au platit zilele de preaviz. De fapt nu a pomenit nimeni de preaviz, ... (vezi toată discuția)