buna ziua
Lucrez la o firma multinationala din luna septembrie, si desi am in contract un program de 8 ore cu sambata si duminica liber, muncesc in realitate 10-11 ore si in fiecare sambata. SEful de filiala intocmeste in fiecare luna un pontaj fictiv cu 8 ore si sambata libera, pe care ne pune sa il semnam. Acum ce sanse am sa imi recuperez banii( in contract scrie ca pt orele suplimentare trebuie sa fiu platit cu un spor de 75% din salariu), daca intentionez sa ii dau in judecata. MENTIONEZ CA POT DOVEDI CA AM EFECTUAT ACESTE ORE AM INTRAT IN POSESIA UNUI MAIL AL SEFULUI DE FILIALA ADRESAT DIRECTORULUI GENERAL IN URMA PRESIUNILOR FACUTE DE MINE, IN CARE EXPLICA CLAR PROGRAMUL PE CARE IL AM REAL, ESTE FACUT UN CALCUL (GRESIT DEALTFEL PT CA EL ZICE CA LUCREZ SUPLIMENTAR 60 ORE PE LUNA (ADEVARAT) DAR CAND SPUNE DESPRE CONTRAVALOAREA LOR NU IA IN CALCUL ASA CUM PREVEDE CONTRACTUL CA TREBUIE SA MI LE PLATEASCA CU SPORUL RESPECTIV) SI SUGEREAZA DIRECTORULUI GENERAL SA IMI DEA O PRIMA LUNARA (CARE ESTE CAM 30% DIN CAT TREBUIE SA IAU PE ORELE SUPLIMENTARE)SI ASTA LA 6 LUNI DUPA CE M-AM ANGAJAT( DECI PE ACESTE LUNI NICI MACAR PRIMA AIA MIZERA NU AM VAZUT-O).
MULTUMESC.
inteleg ca trebuie sa renunt la acesti bani pentru orele suplimentare, sau spune-ti-mi dvs. cum sa procedez... este vorba de 8600 roni si imi vine forte greu sa renunt asa usor dor cand ma gandesc ca de multe ori am muncit pana m-a bufnit sangele pe gura iar sefii bine mersi au salarii de 10.000 roni pe luna vacante etc. pe spatele nostru.
Va multumesc anticipat
Nu va spune nimeni sa renuntati , dar daca ajungeti in instanta trebuie sa probati cele ce sustineti, chiar daca angajatorul are sarcina probei.
V-am intrebat in afara de acel mail care nu poate fi utilizat in instanta, intrucat nu a fost trimis sau primit de catre dvs ca sa puteti face uz de el, ce alte probe ar mai putea sa existe in favoarea dvs ... colegi de serviciu, condica de prezenta, fisa de pontaj etc.
Buna seara,
Daca cereti plata orelor suplimentare in instanta va trebui sa faceti dovada lor.
Cei de la dvs de la firma au dovada ca ati lucrat 8 ore/zi, va trebui sa demostrati ca ati lucrat mai mult. Ca si probe sunt admise emailuri date de dvs in afara orelor de program in interes de servici, loguri de sistem informatic, colegi care pot depune marturie pt dvs. Nu trebuie ca acesti colegi sa mai lucreze in prezent in aceasta firma, pot fii si colegi care au plecat intre timp din firma dar care au vazut cat de mult ati lucrat.
Puteti chema ca si martori si angajati actuali iar acestia sunt obligati sa se prezinte.
Daca vrei mai multe detalii va rog sa-mi scrieti mesaj privat.
Sper ca v-am ajutat/
Va multumesc CHRISTINA_D in primul rand pentru raspunsul dat.Ca si probe pot folosi imaginile de la camera video care este instalata in magazie (le este teama ca ne platesc degeaba)? Magazia respectiva este monitorizata 24h, pot cere de la firma respectiva o situatie cu armarea si dezarmarea din fiecare zi( exista un cod de acces pe care doar eu il stiu) si daca citez toti colegii, acestia sunt obligati sa depuna marturie?
VA MULTUMESC