avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... clauze contract cesiune dr autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

clauze contract cesiune dr autor

buna ziua.
in situatia in care clauza se priveste cesiunea dr de autor nu este clara si nu contine toate prevederile din lege, clauza respectiva este nula?
in legea 8/96 scrie ca (,) contractul de cesiune se poate rezilia dc nu cotnine clauzele prevazute de lege, insa daca acest contract de cesiune se rezuma doar la o clauza inserata intr-un contract de prestari servicii, care e situatia?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: monik , utilizator 10:29, 11 Iunie 2010
multumesc frumos pt link, dar il aveam:)
am facut o cautare extinsa pe acest subiect, dar cum nu am gasit ceva concret-si anume un text de lege care sa prevada sanctiunea nulitatii, am apelat la forumisti:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune drepturi de autor Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: trebuie sa inchei contracte de cesiune drepturi de autor pentru anumiti colaboratori ai ... (vezi toată discuția)
Reziliere lilicrin lilicrin Cum se poate rezilia/anula un act sub semnatura privata? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pret cesiune marca monik monik buna ziua. doresc sa inregistrez la osim o cesiune de marca insa in contract nu se mentioneaza pretul. e veo problema? e necesar ca pretul sa fie mentionat in ... (vezi toată discuția)