avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime munca

daca la 1.03.2007 aveam o vechime in munca de 15 ani si 10 zile cind beneficiez de 20% spor vechime?de la 01.03.2007 sau 01.04.2007?in martie nu mi s-a acordat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 30 Aprilie 2007
de la data cand ai implinit 15 ani in munca benficiezi de acest spor.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca monici3 monici3 daca sunt angajata din 01.09.1989, din ce data beneficiez de spor de vechime 25%? (vezi toată discuția)
Spor de vechime leia leia Este legal ca intr-o societate privata unde sporul de vechime s-a introdus in salariu ,acesta sa dispara in cativa ani ? Adica acum daca salariul este de ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca Rexona Rexona Buna ziua. Am si eu o intrebare legat de vechimea in munca. Din 1996 pana in 1997 am fost in somaj, 6 luni. In data de 19.06.1997 m-am angajat. In data de ... (vezi toată discuția)