avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare

Insotitorul unei persoane cu handicap grad I angajat cu contract de munca,beneficiaza de plata orelor suplimentare tinind cont ca persoana respectiva are nevoie de asistenta permanenta?Lunar eu trebuie sa depun o foaie de prezenta la primarie cu opt ore zilnic fara simbete si duminici.Este corect?
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 15:14, 2 Mai 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Citeste legea privind drepturile persoanelor cu handicap si te vei lamuri.
:) ai reluat topicurile. Nu s-a schimbat nimic de acum 3-4 luni. Legea 448/2006 este completata prin OUG 14/2007, dar nu aduce modificari in ceea ce priveste insotitorul persoanei cu handicap.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2007
tana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat bugetar lauracardi lauracardi Lucrez cu carte de munca ca insotitor al unei persoane cu handicap grav.Sint retribuita cu salariul minim.Conform noului CCM as vrea sa stiu daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Grad handicap s.stefan s.stefan Buna ziua, Am o matusa care a fost incadrata cu grad de handicap grav datorita faptului ca nu mai vede insa nu i s-a dat si posibilitatea de a avea insotitor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)