avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tx timbru in alta localitate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tx timbru in alta localitate

Cum procedez daca am de platit taxa in alta localitate? Am incercat sa gasesk un nr de cont al primariei respective insa nu reusesk. Stiti vreo alta metoda?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:58, 2 Mai 2007
Si eu am o problema oarecum asemanatoare. Am avut contradictii cu departamentul financiar al firmei .Problema ar fi urmatoarea: SC cu sediul social in alta localitate decat cea care este resedinta de judet este parte intr-un dosar aflat pe rolul Judecatoriei din localitatea resedinta de judet. In ce cont plateste taxa de timbru si prin ce modalitate? Trebuie sa plateasca cu OP la Trezoreria din localitatea unde isi are sediul social? Sau cum se procedeaza concret?

Multumesc anticipat

Cum procedez daca am de platit taxa in alta localitate? Am incercat sa gasesk un nr de cont al primariei respective insa nu reusesk. Stiti vreo alta metoda?

Multumesc anticipat.

sunati la primarie sau la consiliul local respectiv si cereti-le numarul de cont.

Si eu am o problema oarecum asemanatoare. Am avut contradictii cu departamentul financiar al firmei .Problema ar fi urmatoarea: SC cu sediul social in alta localitate decat cea care este resedinta de judet este parte intr-un dosar aflat pe rolul Judecatoriei din localitatea resedinta de judet. In ce cont plateste taxa de timbru si prin ce modalitate? Trebuie sa plateasca cu OP la Trezoreria din localitatea unde isi are sediul social? Sau cum se procedeaza concret?

Multumesc anticipat

taxa de timbru se plateste in favoarea primariei/consiliului local unde se afla instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde si cum platesc taxa de timbru? calin_andrei calin_andrei Actiune in pretentii. Reclamantul are sediul in Dâmbovita. Debitorul in Arges, dosarul se judeca la Trib. Comercial Arges. Unde plateste reclamantul taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)
Plata taxa de timbru judiciara crysstianno crysstianno taxa de timbru judiciara se poate plati si online in contul directiei taxe si impozite locale? (vezi toată discuția)