avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informatii despre despagubiriile deportatilor in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informatii despre despagubiriile deportatilor in Baragan

Ce modificari s-au facut la legea 221. Am auzit ca se acorda o suma fixa pe zi. Va rog daca aveti aceasta informatie sa-mi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: Zimbreanu , utilizator 00:11, 5 Iunie 2010
Depinde de instanta si de cauza. In Bucuresti s-au suspendat procese pentru neconstitutionalitate.
Pentru deportati am aflat ca s-au acordat despagubiri morale de pana la 600.000 euro.
Bunicii mei au fost deportati in Baragan timp de 4 ani si 7luni si unchiul meu sa nascut acolo. Ce suma totala credeti ca am putea cere in instanta pentru daune morale??? Sunt in curs de cautare a unor dovezi pentru daune materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deportari putanudanielagabriela putanudanielagabriela Buna seara. Bunica si tatal meu au fost deportati in baragan. Tatal nu a facut nici un demers pt facilitatiile care au fost acordate deportatiilor. Eu am ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 GABRIELA  MARIA CHIRCULESCU GABRIELA MARIA CHIRCULESCU Buna ziua. Mama mea a fost deportata in Baragan. Beneficiaza de prevederile DL. 118. Am introdus actiune doar pentru daunele morale suferite in perioada ... (vezi toată discuția)
Dreturi mostenitori deportati in baragan karytat karytat As dori sa stiu daca eu si sora mea beneficiem de vre-un drept in calitate de mostenitori ai unui deportat in Baragan. Precizez ca tatal meu a fost deportat in ... (vezi toată discuția)