avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salarii dupa anulare decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salarii dupa anulare decizie concediere

Buna Seara,

As dori sa aflu ,daca dupa anularea deciziei de concediere,in instanta,plata despagubirilor egale cu salariile de care as fi beneficiat,inseamna de la 1.02 cand am fost concediata pana cand?Pana la incheierea procesului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters140202 , utilizator 20:21, 31 Mai 2010
De la data concedierii care s-a dovedit a fi abuzive si pana la data reintegrarii in munca a dv. conform hotararii judecatoresti ramasa definitive si irevocabile.
Daca ati cerut si reintegrarea, salariile vor fi de la data concedierii pana la data reintegrarii efective, daca n-ati cerut reintegrarea veti primi salariile de la concediere pana la pronuntarea hotararii.
Va multumesc din suflet,o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul despagubiri salariale pentru reintegrare la locul de munca imosoft imosoft Buna ziua, Ma intereseaza un model de calcul al despagubirilor salariale care se acorda angajatului la reintegrarea sa la vechiul loc de munca, ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva, recurs castigat, ce urmeaza? Adrian Lazarescu Adrian Lazarescu Buna ziua, Va rog respectuos, daca doriti sa ma ajutati cu niste lamuriri si eventual niste sfaturi referitor la urmatoarea situatie in care ma aflu: Am ... (vezi toată discuția)
Proces castigat /litigiu de munca fara recurs. cum se face cererea de revenire in campul muncii si primirea despagubirilor? gabipotcovaru gabipotcovaru Buna ziua, In toamna anului trecut am primit decizia de concediere emisa de conducerea firmei la care am lucrat. Am contestat decizia de concediere in ... (vezi toată discuția)