avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari casco

vreau si eu sa stiu daca ma puteti ajuta,in cat timp de la depunerea cererii de despagubire la dosar trebuie sa fiu platit de catre asigurator in cazul unei polite casco?
ms mult;)
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:57, 1 Iunie 2010
Va sfatuiesc sa studiati cu atentie conditiile de asigurare primite o data cu polita CASCO. Acolo este prevazut acest termen, de obicei la capitolul "Stabilirea si plata despagubirilor" - formularea depinde in functie de societatea de asigurari la care aveti polita, dar cam toate societatile au o clauza de genul "Despăgubirea va fi achitată în decurs de x zile lucrătoare de la data când au fost depuse la Asigurător toate documentele solicitate de acesta pentru stabilirea obligaţiei de plată, din punct de vedere al temeiniciei solicitării despăgubirii şi al mărimii acesteia."
In general cam toti asiguratorii platesc in decurs de 15 zile lucratoare de la data depunerea cererii de despagubire, care se considera a fi ultimul document solicitat la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire casco la omniasig Apa_av Apa_av [b]Stie cineva care este perioada maxima legala de despagubire pe CASCO la Omniasig?[/b] In urma cu 2 luni si ceva masina mea a fost implicata intr-un ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco criss_media73 criss_media73 cam cat timp dureaza efectiv plata unei despagubiri din clipa cand dosarul este gata? mentionez ca masina este in leasing de la porsche iar asigurarea casco la ... (vezi toată discuția)
Despagubire inundatie omniasig MaiTai MaiTai Buna ziua, In luna iulie anul 2013, in perioada in care au fost inundatii in toata tara, a fost inundata si strada in care functioneaza societatea noastra. ... (vezi toată discuția)