Firma la care am lucrat pana ieri 30 aprilie isi inchide punctul de lucru unde activez eu urmand sa ne preia alta firma incepand cu 1 mai..Acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata in doua luni si jumatate.In situatia actuala,mai are fostul patron vreo obligatie fata de mine?Este datoria lui sa ma transfere la alt punct de lucru al firmei? Inca nu am semnat nici lichidare nici pt. transfer. Are rost sa-l mai instiintez de situatia mea?Maine, pe 2 mai urmeaza sa avem o intrevedere cu totii.Cui sa ma adresez?Fostului patron sau viitorului patron? Va rog frumos sa-mi raspundeti.#-o
daca ti se face angajarea la noul post nu e nici o problema:) Dar e bine sa nu anunti pe nimeni, nici chiar pe colegi. Dupa angajare poti sa faci orice anunt.
Daca nu ti se asigura nici un loc de munca, atunci anunti angajatorul, in scris, ca esti insarcinata.
dupa definitivarea formelor de angajare in noua firma notifica in scris conducerea firmei noi prin adresa inregistrata la registratura. In acest fel esti protejata si nu te mai poate da afara pe toata perioda sarcinii , ba mai mult ai drepturi in plus
Faliment sau nu
florin96
Buna seara,
Am nevoie de un sfat. Firma la care e angajata sotia mea a trimis toti muncitorii acasa, se pare ca in somaj colectiv. Spun \"se pare\" pentru ... (vezi toată discuția)
Transfer
ContSters121436
firma la care lucrez vrea sa ma tranfere in alt departament pe aceeiasi functie si acelasi salar,dar cu un volum mult mai mare de munca.astfel as fi nevoita sa ... (vezi toată discuția)