avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Galagie tot timpul politia nu face nimic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Galagie tot timpul politia nu face nimic

Am o problema, cartierul in care stau este in mod normal linistit, doar ca fix unde se termina blocurile este o casa veche in care traiesc aproximativ 20 de tigani care fac galagie tot timpul seara de seara si la 2-3 noaptea, vin si altii se si bat, urla injura asculta muzica tot timpul, nu pot sa mai suport cum vine si vara acuma e prea cald ca sa stai cu geamurile inchise. De fiecare data cand a venit politia i-au luat la injuraturi pe politisti s-au facut ca sar la bataie ideea e ca politia nu a facut nimic, vreau sa stiu daca se poate face ceva, daca toti din cartier ar putea semna ceva prin care sa ii oblige sa se mute in alta parte macar. Nu mai pot sa mai suport o tin de cativa ani asa va rog mult sa imi spuneti daca se poate face ceva
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:59, 3 Iunie 2010
Sesizati cele intamplate,inclusiv imobilismul politistilor chemati in ajutor la organul ierarhic superior al acestora si solicitati interventia acestuia pentru a se aplica legea(legea nr,61/1992)
Sesizati aceste aspecte la seful politiei, primar, prefect... Gasiti adresele lor si trimiteti sesizarile pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. care este legislația în vigoare privind tulburarea ... BBoti91 BBoti91 Bună Ziua. Care este legislația în vigoare privind tulburarea liniștii, și care sunt orele se liniște? Locuiesc în casă iar vecina mă amenință cu ... (vezi toată discuția)
Vecina de sub mine ma hartuieste constant ContSters302423 ContSters302423 Buna seara ,numele meu este Gabriela.I,locuiesc intr-o garsoniera inchiriata in zona Metalurgiei si am o problema cu vecina de sub mine.Dansa se plange de ... (vezi toată discuția)
Vecini scandalagii c_stefania c_stefania Buna ziua, Am citit legea nr 61/1991 privitoare la linistea si ordinea pulica insa raman cu cateva nelamuriri. Prolema pleaca de la vecinii de deasupra la ... (vezi toată discuția)