avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA design vestimentar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA design vestimentar

Buna ziua.

As dori sa autorizez ca si pfa si m-am documentat putin insa as avea niste lamuriri. Daca se poate sa ma ajutati cu niste raspunsuri la cateva intrebari:
1. Daca doresc sa ma autorizez ca si pfa in design vestimentar cu studiile medii de arte platice, oare se poate? Se ia in considerare studiile superioare in design vestimentar daca acestea nu sunt inca finalizate (sunt in ultimul an)?
2. Ce cod caen se atribuie daca doresc sa ofer servicii de consultanta si servicii de design sau chiar si organizare de prezentari de moda si alte evenimente conexe avand in vedere ca sunt angajata la o agentie de modele si am experienta ca si organizator ? Se pot atribui mai multe caen-uri?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
Julia24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Julia24 , utilizator 16:35, 1 Iunie 2010
Ma puteti ajuta va rog cu cateva raspunsuri? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista profesii pfa ailicec ailicec unde pot gasi lista cu profesiile pentru care se poate deschide PFA Da. Daca de exemplu la design vestimentar intra si procesul de concepere modele, executie ... (vezi toată discuția)
Ce taxe si impozite trebuie platite de un pfa sau af? shimmy shimmy Buna ziua, Sunt studenta la Masterat in cadrul Universitatii de Arta si Design.Am obtinut diploma de grafician, graphic-design, in urma absolvirii studiilor ... (vezi toată discuția)
Diploma care sa ateste calificare intr-un domeniu necesara la infiintare pfa? anc4 anc4 Buna Doresc sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect principal de activitate, comert electronic.As vrea sa am doua activitati diferite, vanzare online ... (vezi toată discuția)