Am primit prin testament bunurile vecinei de apartament, care nu avea copii iar sotul era decedat. In decembrie 2005 am incheiat testamentul iar in ianuarie 2006 aceasta a decedat. La inmormantare am chemat-o si pe o nepoata de frate a decedatei(care nu trecea cu anii pe la aceasta), i-am prezentat testamentul si...am fost chemat in instanta pentru anularea acestuia. Procesul dureaza de atunci, am pierdut la fond si la apel pentru un singur motiv si anume, in proces s-a cerut expertiza medico-legala la IML (pe doc. medicale) care expertiza a concluzionat ca datorita internarii de 7 zile din luna noiembrie 2005, aceasta nu avea discernamant si deci nu putea incheia acel act. Mentionez ca in luna octombrie 2005 am mers cu defuncta la IML si s-a efectuat expertiza medico-legala care atesta capacitatea deplina de discernamant pentru incheierea unui act notarial, certificat care a stat la baza incheierii testamentului notarial. Ma intereseaza sa stiu daca mai am vreo sansa la recurs. Multumesc
In cursul lunii noiembrie 2005 a fost internata la psihiatrie? Daca a fost internata la o alta sectie (interne, chirurgie etc.) nu s-ar pune problema discernamantului...