avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general salariu pt o luna de 28 de zile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

salariu pt o luna de 28 de zile

cum se calculeaza salariul daca luna februarie are 28 de zile, si salariul cu toate taxele incluse este de 1500 ron? cat inseamna 2 zile de concediu din acest salariu?

stiu ca este penibila intrebarea, insa avocatul si contabilul au 2 variante diferite...
Cel mai recent răspuns: alex12345 , utilizator 12:54, 2 Iunie 2010
Retineti varianta contabilului!!!!
si totusi? o formula de calcul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu daca suma pe care am primit-o de la angajator este corecta GabrielaR2710 GabrielaR2710 Buna ziua! Am lucrat cu contract de drepturi de autor pana pe data de 25 februarie 2018. Am avut un salariu net de 1500 de lei, iar in data de 12 martie am ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ccc adela05 adela05 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un calcul al indemnizatiei CCC. Stiu ca se socoteste 75%din media veniturilor din ultimele 12 luni, insa, cumnatei mele de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)