avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzare engros si endetail
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzare engros si endetail

Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e obligatoriu sa am gestiuni separate, cu NIR la pret de vanzare? Mentionez ca in momentul achizitiei nu am de unde sa stiu catre cine voi vinde.
Nu stiu de o lege speciala a farmaciilor veterinare. Nu vreau sa organizez gestiunea la pret de vanzare cu amanuntul. Intrebarea mea era daca pot sa vand din gestiunea en-gros si la persoane fizice cu casa de marcat?
Daca activitatea de comert cu medicamente veterinare nu este exceptata de la og 99 , parerea mea este ca nu se poate .
Buna ziua,

reinvii si eu acest topic pentru a lamuri cu ajutorul dvs.

Sa spunem ca am o firma ce vinde marfuri en-gros si vreau sa vand si la persoane fizice aceste marfuri( cosmetice, detergenti). Pot sa fac acest lucru?
Eu sunt en-grosist, imi poate impune cineva catre ce tipuri de clienti sa le vand?
Din ce am citit necesitatea casei de marcat se refera la vanzarea de bunuri catre populatie in regim en-detail.
De ce trebuie sa tin cont, cum trebuie sa fac acest lucru ca sa fie legal.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt vanzare accesorii geam termopan adela05 adela05 Ce cod caen imi trebuie pt un magazin care vinde accesorii de geam termopan? Multumesc (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata danabobo danabobo buna,am si eu 2 intrebari: 1.Care este legislatia sau articolele unde se arata ca un depozit care vinde en gross nu are voie sa vinda la persoane ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la vanzare cu ridicata adrycrys adrycrys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o mica problema: suntem societate comerciala cu vanzarea cu ridicata (nu cu amanuntul) si dorim sa vindem si persoanelor ... (vezi toată discuția)