avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs divort

buna ziua! In ce consta un recurs la divort? Se pot aduce martori si probe noi in cadrul recursului? va rog sa-mi explicati si va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:04, 2 Iunie 2010
In recurs nu se poate administra proba cu martori, fiind admisa doar proba cu inscrisuri.
In recurs se analizeaza motivele de nelegalitate invocate de catre recurent.
De principiu, intr-un divort nu aveti nicio sansa daca nu exista greseli de judecata care sa duca la trimiterea spe rejudecare a cauzei.
Si acest lucru intr-un divort este ceva deosebit de rar...in ultimii 30 de ani...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am fost citat pentru recurs Deniss_Memet Deniss_Memet Buna ziua. Am fost martor intr-un proces pentru anularea unei amenzi al unui PF cu garda financiara, unde la judecata in prima instanta am fost citat la ... (vezi toată discuția)
Interogarea partilor ralu_2008 ralu_2008 in cazul caii de atac (apel) a unei hotarari de divort, se admite interogatoriul partilor sau doar proba testimoniala cu martori? ce alte probe pot fi admise ... (vezi toată discuția)
Durata rejudecare proces partaj bunuri comune mere mere Buna ziua, As dori sa aflu mai multe despre ce inseamna rejudecarea unui proces de partaj bunuri comune,ce dureaza de 4 ani. Procesul de partaj bunuri ... (vezi toată discuția)