avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna,credeti ca cantractul de v/c este valabil,in situatia in care vanzatorul vinde cu act sub semnatura privata o suprafata de teren dupa defuntul tatal sau vitreg el fiind copilul sotiei din a doua casatoriei el nefiind adoptat cu drepturi depline ,multumasc frumos pt.timpul acordat..................#-o=D>
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 23:19, 1 Iunie 2010
sper ca nu va/ti suparat ,era o simpla gluma creata de un fapt real de altfel ,noapte buna, somn usor...................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare act scris de mana alexmar alexmar as dori sa stiu daca se considera ca autentic un act scris de mana, si semnat de martori, prin care un cetatean vinde unei alte persoane o parcela de teren. ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta X este proprietarul unui teren + casa dar pe care l-a lasat drept mostenire prin testament unicului fiu. Atat X cat si fiul acestuia doresc sa vanda terenul ... (vezi toată discuția)
Instrainarea unei constructii december december Nu este vorba de o situatie reala, sunt student, an 2, UBB si am o nelamurire cu privire la instrainarea unei constructii si forma actului de care este nevoie, ... (vezi toată discuția)